''

Snail truecica miracle repair starter kit (toner, serum, cream, gel cleanser)

Set ingrijire ten SOME BY MI

132,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Adaugă la wishlist

Descriere 

Setul include :

1. Some by mi truecica miracle repair low ph gel cleanser este un gel de curățare facială, cu ph scăzut, care oferă o curățare delicată, fiind perfect pentru îngrijirea pielii sensibile și problematice. 
Prin utilizarea regulată a acestui gel delicat, veți observa în cel mai scurt timp că numărul petelor roșii și al inflamațiilor scade exponențial, iar tenul dvs. Capătă un ton mai uniform, mai radiant și mai sănătos.

2. Some by mi snail truecica miracle repair toner este un toner regenerant pentru pielea sensibilă, acneică, grasă, mixtă și problematică, indispensabil pentru curățirea finală a tenului și tonifierea acestuia. O componentă cheie a produsului este mucina de melc negru, care accelerează vindecarea leziunilor minore și, de asemenea, activează sinteza naturală a colagenului și elastinei, care măresc elasticitatea epidermei.

3. Some by mi snail truecica miracle repair cream este o cremă facială regenerantă, cu formulă naturală și delicată, care acționează ca un tratament complex pentru tenul gras, mixt și acneic, ideal pentru purificarea, revitalizarea și întreținerea epidermei. O componentă cheie a produsului este mucina de melc negru, care accelerează vindecarea leziunilor minore și, de asemenea, activează sinteza naturală a colagenului și elastinei, care măresc elasticitatea epidermei.

4. Some by mi snail truecica miracle repair serum este un ser facial reparator, cu formulă naturală și delicată, care acționează ca un tratament complex pentru tenul gras, mixt și acneic, ideal pentru purificarea, revitalizarea și întreținerea epidermei. O componentă cheie a produsului este mucina de melc negru, care accelerează vindecarea leziunilor minore și, de asemenea, activează sinteza naturală a colagenului și elastinei, care măresc elasticitatea epidermei.

Recomandare de utilizare

1. Aplicați o cantitate mică de gel pe palmele umede și spumați. Cu spuma obținută masați fața cu mișcări circulare, apoi clătiți cu apă caldă.

2. Cu ajutorul unui disc demachiant, sau cu palmele, tapotați delicat pielea curată și uscată a feței, în primele 3-5 secunde după demachiere și curățare.

3. Se aplică pe tenul curat și uscat, se masează cu mișcări circulare fine, insistând asupra zonelor afectate.

4. Se aplică câteva picături pe tenul curat și uscat, se masează cu mișcări circulare fine, insistând asupra zonelor afectate.

✔transformarea remarcabilă a pielii din ingrediente naturale

✔formulat cu 20 de ingrediente

✔conține extracte naturale

✔ utilizat pentru cel puțin 1 lună, pentru rezultate optime 

Ingrediente

Snail truecica miracle repair gel cu ph scăzut: apă, lauril hidroxisultaină, cocoamodiacetat de disodiu, clorură de sodiu, cocoil glicinat de potasiu, copolimer acrilat, metil cocoil taurat de sodiu, cocoat de potasiu, butilen glicol, filtrat de secreție de melc, benzil glicol, acid citric, citrus auranti ulei de fructe bergamia (bergamotă), etilhexilglicerină, edta disodică, hexilen glicol, ulei de salvia officinalis (salvie), suc de betula platyphylla japonica, extract de rădăcină gliciriza glabra (lemn dulce), extract de frunze de camellia sinensis, extract de agrimonia eupatoria, pantenol, 1,2- hexanediol, extract centella asiatica, extract de frunze perilla frutescens, extract de frunze melaleuca alternifolia (arbore de ceai), fenoxietanol, glicină, dipropilen glicol, extract saponaria officinalis, serină, acid glutamic, extract de fructe kigelia africana, acid aspartic, trigliceridă caprilică / caprică, leucină , alanină, lizină, arginină, asiaticosidă, tirozină, acid asiatic, acid madecassic, fenilalanină, treonină, prol ine, valină, izoleucină, pentilen glicol, fosfatidilcolină, extract de rădăcină de platycodon grandiflorum, extract de poria cocos, extract de coix lacryma-jobi ma-yuen, extract de rădăcină paeonia albiflora, madecassoside, histidină, cisteină, metionină, extract de poligonatum odoratum extract, extract astragalus membranaceus root, extract angelica gigas, cornus officinalis extract fruit, artemisia vulgaris extract, rehmannia glutinosa extract root, ceramide np, bifida ferment lysate, lactobacillus ferment lysate, lactococcus ferment lysate.

Snail truecica miracle repair toner: filtrat de secreție de melc, niacinamidă, dipropilen glicol, 1,2-hexanediol, hidroxietil uree, extract de centella asiatica, melaleuca alternifolia (arbore de ceai) frunze de apă, extract de frunze artemisia princeps, extract de lavandula angustifolia (lavandă), rosmarinus extract de officinalis (rozmarin), extract de flori de chamomilla recutita (matricaria), extract de mușcat maculatum, extract de frunze de salvia officinalis (salvie), extract de flori trifolium pratense (trifoi), extract de frunze de alchemilla vulgaris, extract de aspalathus linearis, extract de helichrysum arenarium, hyacinthus orientalis ( extract de zambila), extract de floare de iasomie (iasomie), extract de floare de crizantema morifolium, extract de floare nelumbium speciosum, extract de floare de sambucus nigra, extract de floare de prunus mume, extract de floare de robinia pseudoacacia, extract de floare de spiraea ulmaria, extract de radacina de glicirriza glabra (lemn dulce), extract de rădăcină cimicifuga racemosa, extract de rădăcină polygonum multiflorum, sesamum indicum (se același) extract de semințe, extract de phellinus linteus, extract de rădăcină angelica gigas, extract de coajă morus alba, extract de rădăcină paeonia albiflora, extract de rădăcină sophora flavescens, extract de rădăcină scutellaria baicalensis, glicozaminoglicanii hidrolizați, glicerină, hialuronat de sodiu, alantoină, arbutină, adenozină, glutation, madecassoside, acid madecassic, asiaticoside, acid asiatic, c12-13 pareth-9, apă, benzil glicol, etilhexilglicerină, zmeură cetonă, citrice aurantium bergamia (bergamotă) ulei de fructe, salvia officinalis.

Snail truecica miracle repair ser: apă, butilen glicol, niacinamidă, 1,2-hexanediol, filtrat de secreție de melc, c12-14 pareth-12, c12-14 pareth-7, carbomer, trometamină, extract de rădăcină dioscorea japonica, trehaloză, etilhexilglicerină, beta-glucan, amidon de porumb hidrolizat, ulei de fructe citrus aurantium bergamia (bergamotă), alantoină, adenozină, edta disodică, zaharoză, extract de frunze de melaleuca alternifolia (arbore de ceai), extract de rădăcină de glicirriza glabra (lemn dulce), extract de agrimonia eupatoria, salvia officinalis ( salvie) ulei, extract de centella asiatica (gotu kola), extract de frunze de salvia officinalis, extract de frunze de camellia sinensis (ceai verde), extract de frunze de chamaecyparis obtusa, extract de semințe de silybum marianum, extract de frunze perilla frutescens, sulfat de condroitină sodică, broussonetia kazinoki extract de rădăcină, extract de propolis, extract de artemisia capillaris, extract de rădăcină cimicifuga dahurica, extract de scoarță de salix alba (salcie), pentilen glicol, madecasozid, floare oenothera biennis (primrose) extract, asiaticosid, acid asiatic, acid madecassic, fenoxietanol.

Snail truecica miracle repair cream: apă, propandiol, dicaprilil carbonat, poligliceril-3 metilglucoză distearat, niacinamidă, 1,2-hexanediol, butilen glicol, ciclometiconă, alcool cetearilic, squalan, stearat de gliceril, carbomer, trometamină, etilhexergilacrilic bergamot) ulei de fructe, alantoină, poliacrilat de sodiu, colagen hidrolizat, limonen, glicerină, adenozină, extract de centella asiatica, linalool, edta disodică, ulei de salvia officinalis (salvie), extract de frunze de melaleuca alternifolia (arbore de ceai), extract de frunze de artemisia princeps, pentilenă glicol, tocoferol, madecasozid, filtrat de secreție de melc, proteină vegetală hidrolizată, lecitină hidrogenată, asiaticosidă, acid madecassic, acid asiatic, acid stearic, ceramidă np, ceramidă ns, fitosfingozină, colesterol, ceramidă ca, ceramidă ap, ceramidă eop.

Detalii specifice

chat Comentarii (0)
Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide