Hyaluron aqua peptide 9 ampoule eye patch

Patch-uri hidratante cu peptide pentru zona ochilor

80,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Adaugă la wishlist

Descriere

Patch-uri hidrogel hidratante cu peptide Medi-Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch ajută la inlaturarea uscăciunii și a etanșeității, au un ușor efect de lifting și ajută la netezirea liniilor fine de expresie. Patch-urile sunt multifuncționale, potrivite pentru utilizare în zona din jurul ochilor, în zona sprâncenelor și a pliurilor nazolabiale.

Recomandare de utilizare

Aplicați pe zona dorită pe pielea curățată și hidratată anterior. După 20-30 de minute, îndepărtați patch-urile și absorbiți esența rămasă cu mișcări ușor masante. Patch-urile sunt multifuncționali, pot fi folosiți în zona din jurul ochilor, în zona sprâncenelor și a pliurilor nazolabiale. 

Ingrediente

-Extractul de alge marine favorizează reînnoirea pielii, întărește imunitatea pielii, dilată vasele de sânge, hrănește profund, tonifică, curăță, întărește vasele de sânge, are un efect anti-îmbătrânire.

-Extractul de perle conține calciu și o cantitate imensă de vitamine și minerale, ajută la întărirea mușchilor feței, are un efect nutritiv și hidratant. Lumineaza ușor pielea și ajută la combaterea cearcănelor de sub ochi.

-Complexul de peptide mărește fermitatea și elasticitatea pielii, accelerează producția organismului de propriile fibre de colagen și elastină. Reduce adâncimea ridurilor și previne lăsarea pielii.

-Alantoina înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și normalizează producția de sebum, are proprietăți antiinflamatorii și calmează pielea iritată.

-Acidul hialuronic pătrunde în straturile profunde ale pielii și umple celulele cu umezeala necesară. Întărește pielea și îmbunătățește elasticitatea pielii, prevenind apariția timpurie a ridurilor. Umple lipsa de umiditate și elimină deshidratarea pielii.

Betaina hidratează activ, are un efect de condiționare, ameliorează iritarea pielii, reduce efectul distructiv al agenților tensio-activi.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Fabricat in Coreea!

Detalii specifice

chat Comentarii (0)
Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide