Milky piggy carbonated bubble clay mask

Elizavecca Mască de argilă oxigenata pentru fata "Milky Piggy"

73,00 lei
62,05 lei 73,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Adaugă la wishlist

Descriere

Elizavecca produce produse de calitate din materii prime atent selectate. Masca cu bule de lut și cărbune are proprietăți adsorbante necesare pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, în timp ce acidul carbonic și noroiul curativ curăță porii în aceeași etapă a procedurii. Îți hidratează pielea și o lasă netedă cu ingrediente botanice hidratante.

-mască de nămol cu bule de curățare a porilor

-apa carbogazoasa + colagen + ceai verde + wohl / argila

-eliminarea punctelor negre

-potrivit pentru toate tipurile de piele

Recomandări de utilizare

Aplicați o cantitate adecvată de mască cu bule pe toată fața, excluzând zona din jurul ochilor. După 3-5 minute, când toate bulele se sparg complet, faceți un masaj spumant cu puțină apă rece și clătiți.

Ingrediente

Apă, cocomidopropil betaină, caolin, copolimer acrilat, cocoamodiacetat disodic, mechtiperfluoroizobutil eter, lauret sulfat de sodiu, dea lauramidă, tea-cocoil glutamat, extract de frunze de camellia sinensis, glicerină, dipropilen oxietilen glicol pulbere apă, xantan gta glicol, extract de lavandă angustifolie (lavandă), extracte de frunze de monarda didyma, extract de frunze de mentă piperită (mentă), extract de frezie, extract de flori de chamomilla recutita (matricaria) extract de frunze (matricaria) frunze (rosmarin).

Fabricat in Coreea!

Detalii specifice

Produse asemănătoare

chat Comentarii (0)
Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide