Hyaluron rose energy tox ampoule mask sheet

Masca de tesatura cu trandafir

17,00 lei
15,30 lei 17,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Adaugă la wishlist

Descriere

Masca de tesatura cu trandafir incetinește procesul de îmbătrânire. Acțiunea mastii vizează netezirea ridurilor mimice, reducerea adâncimii și eliminarea cutelor. Produsul îmbunătățește elasticitatea pielii, face tenul ferm, mai moale și mai catifelat, crește densitatea pielii și strânge porii.

Recomandare de utilizare

Aplicați masca fata curata și tonifiata, lăsați timp de 10-15 minute. Apoi scoateți masca, distribuiți esența rămasă cu mișcări de masaj până la absorbția completă.

Ingrediente

-acidul hialuronic formează un strat de protecție intangibil pe piele care împiedică evaporarea umezelii și lasă o senzație confortabilă de prospețime și hidratare pe față.

-complexul peptidic hrănește profund, luptă împotriva modificărilor legate de vârstă, are proprietăți regenerante, elimină ridurile fine. Oferă pielii un aspect proaspăt și îngrijit, previne deshidratarea și pierderea umezelii, protejează de radiațiile ultraviolete.

-colagenul îmbunătățește starea generală a pielii: o netezește și uniformizează, o face fermă și elastică, îndepărtează ridurile fine și o reîmprospătează. Are un efect de vindecare și calmare a rănilor, reține umezeala în straturile profunde ale pielii.

-lactobacilii luminează, hidratează, elimină roșeața, reglează producția de melanină în epidermă, exfoliază ușor stratul cornos și accelerează procesele de regenerare.

-extractul de caviar activează producția de colagen, a cărui cantitate scade odată cu înaintarea în vârstă, redând elasticitatea și fermitatea pielii. Oferă nutriție activă și întinerire a pielii, netezește ridurile și cutele.

-adenozina - o componentă responsabilă pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire - încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

-alantoina înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și normalizează producția de sebum, are proprietăți antiinflamatorii și calmează pielea iritată.

-betaina hidratează activ, are un efect de condiționare, ameliorează iritarea pielii, reduce efectul distructiv al agenților tensioactivi, îmbunătățește efectul de condiționare al altor componente 

Fabricat in Coreea!

Detalii specifice

chat Comentarii (0)
Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide