Milk deep power ring mask pack

Masca hidratanta cu lapte

15,00 lei
12,75 lei 15,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Adaugă la wishlist

Descriere

Masca cu extract de lapte care acționează eficient de la marca elizavecca va ajuta la hidratarea și tonifiera pielii. Datorită compoziției sale unice pe bază de acid hialuronic și colagen, în timpul aplicării produsului, epiderma este hrănită profund, redând tineretea și elasticitatea pielii. 

Recomandări de utilizare 

Scoateți masca din pachet, turnați restul esenței într-un borcan, aplicați masca timp de 15-40 de minute. După aceea, lăsați fața să se usuce complet și aplicați serul și crema de zi cu zi. Utilizați restul esenței peste noapte și dimineața până la absorbția completă. Se recomandă utilizarea măștilor într-un curs de 10 zile, cu pielea cu probleme, sau de 1-2 ori pe săptămână.

Rezultate obtinute dupa utilizarea serului: 

Masca de lapte hidratează și tonifică, umple pielea cu energie, redă elasticitatea. Laptele din mască conferă pielii catifelare, o face uniformă și netedă, iar crinul, iasomia și trandafirul au un efect regenerant puternic și, în plus, conferă produsului un parfum floral plăcut. Odată cu prima aplicare a unei măști de lapte, se începe procesul de reînnoire a celulelor epidermice, fața devine proaspătă și capătă o culoare sănătoasă.

Ingrediente active:

-acid hialuronic; -iris;-floare de colt, -colagen;-crin, -ursulet;-iasomie, -frezie,-trandafir, -arginină.-colostru -hamamelis;-prospect; -extract de lapte;

Fabricat in Coreea!

Detalii specifice

chat Comentarii (0)
Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide