Oil blossom lip mask

Mască de buze Oil blossom lip mask 15g

56,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Adaugă la wishlist

Descriere

Petitfee oil blossom camellia lip mask este o masca de  buze cu 8 extracte organice și uleiuri naturale (ulei din semințe de cătină, jojoba, ulei de moringa, nuci macadamia și argan, vitamina e, curcumă, alge roșii). 

Recomandări de utilizare

Se aplica seara, inainte de culcare, direct pe buze si se lasa sa actioneze pana dimineata. Pe parcursul zilei, se poate folosi in loc de balsam de buze. Se poate reaplica, ori de cate ori este nevoie.

Ingrediente

Malat de diizostearil, esteri acizi dipentaeritrilici hexa C5-9, poliizobutenă hidrogenată, ceară microcristalină, trigliceridă caprilică / caprică, ceară de albine, ceresină, vaselină, unt de shea (Butyrospermum parkii), extract de canabis eclipta (Eclipta prostrata), extract de rădăcină de curcuma lungă (Curc ), parfum, fenoxietanol, acetat de tocoferil, sesquioleat de sorbitan, sililat dimetil sililat, extract de frunze de neem (Melia azadirachta), dioxid de titan, extract de flori de neem (Melia azadirachta), ulei de semințe de moringa Moringa oleifera), Extract de Corallina officinalis, extract de coajă de Neem (Melia azadirachta), extract de frunze de Ocimum sanctum, ulei de semințe de Camellia japonica (100 ppm), ulei de semințe de jojoba (Simmondsia chinensis), ulei de Argan (Argania spinosa), ulei de semințe de Meadowfoam (Limnanthes alba).

Fabricat in Coreea!

Detalii specifice

Produse asemănătoare

chat Comentarii (2)
Nota
Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide