Lista produselor după brand Holika Holika

Holika Holika este un comerciant cu amănuntul coreean de produse cosmetice deținut de ENPRANI Co. Ltd și creat în Coreea în 2010. 

Enprani este fondată de Samsung & CJ Group. Holika Holika extinde piața în întreaga lume.
Produsele Holika Holika prezintă ambalaje unice, atrăgătoare, pentru a atrage consumatorii tineri, conștienți de stil, atât femei, cât și bărbați. Brandul nostru oferă prețuri accesibile la produse de înaltă calitate realizate cu cele mai bune ingrediente.
Viziunea Holika Holika este de a oferi produse cosmetice practice distractive pentru a spori frumusețea naturală a fiecărei femei. Holika Holika vă oferă momente fericite în timp ce faceți cumpărături. Produsele au scopul de a vă oferi o experiență distractivă cu rezultate surprinzătoare și minunate.
Holika Holika derivă din sufixul englezesc „-holic” și înseamnă dependență. „Holida” coreeană înseamnă tentația de a forma numele de marcă și conceptul său.
Enprani și-a lansat produsele în 2000, urmărind să fie prima linie coreeană de cosmetice de lux. Prin designul elegant și colaborarea cu Institutul SALK, cunoscute pentru tehnologia lor de vârf de cultivare a celulelor, au stabilit în cele din urmă un brand de prestigiu global. Cu o calitate mondială, un design sofisticat și prin pasiunea și devotamentul lor consecvent de a avea grijă de pielea unei femei pentru a rămâne la fel de sănătoasă și tânără ca cei douăzeci de ani, Enprani a câștigat în mod constant dragostea multor consumatori
.

Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide