Serul de față coreean este un amestec de substanțe active, a cărui concentrație este de câteva ori mai mare decât în produsele cosmetice convenționale. Funcționează eficient, eficient, îmbunătățește aspectul pielii, hidratează și are un efect antiinflamator. Serurile acționează în sens punctual, asupra unei probleme specifice: ameliorează acneea, ridurile, peelingul, petele de vârstă.

Esența de față coreeană este un produs lichid mai puțin concentrat (decât serul) care maximizează saturația de umiditate a pielii, hrănește derma și promovează vindecarea. Lichidul ușor (nu uleios) este absorbit rapid, nu lasă o senzație de etanșeitate, film pe față. Pentru a obține rezultatul, trebuie să utilizați produsul de 2 ori pe zi.

Esența și serul sunt foarte asemănătoare în funcțiile lor și sunt apreciate la fel de mult. Ele sporesc efectul emulsiilor, cremelor, loțiunilor.

Esența este a treia cea mai importantă îngrijire după spumă și tonic. Concentrația de substanțe nutritive din lichid este foarte mare, astfel încât acestea pot fi folosite pentru rezolvarea multor probleme - peeling, riduri, acnee, uscăciune, acnee. Produsele ulterioare - emulsii, creme - după utilizarea serului coreean le vor spori efectul și sunt garantate pentru a da un rezultat.

156,75 lei 165,00 lei

Snail moist care skin care 3set este un set de produse cosmetice anti-îmbătrânire

37,00 lei
Stoc epuizat

Serul cu colagen COLLAGEN ANTI-AGING BOOSTER

37,00 lei
Stoc epuizat

Serul de acid hialuronic HYALURONIC ACID HYDRATING

60,00 lei
Stoc epuizat

 Ser pentru fata CF-Nest 97% B-jo Serum

Mergi sus
Coș
Închide
Înapoi
Cont
Închide
Meniu
Închide